RIDDER CATERING + EVENTS

Een groot bedrijfsfeest met honderden zakelijke deelnemers? Of een klein besloten feest met bijvoorbeeld uw familie? Ridder Catering + Events uit Bergschenhoek zorgt ervoor dat u én uw gasten zich thuis voelen. Izabella Ridder: “Van bitterbal tot kreeft en van theelepeltje tot foodtruck. Ridder Catering + Events zet het hele evenement voor u neer van a tot z.” Sinds 2021 beschikken zij ook over een eigen representatieve event en vergaderlocatie met uniek uitzicht op het Bergse Bos, voldoende parkeergelegenheden en plek voor maximaal 90 personen.

Familiebedrijf Ridder Catering + Events startte ruim 35 jaar geleden en is een begrip in de regio voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten. “Groot of klein, dat maakt voor ons niet uit. We verzorgen evenementen met 2.500 bezoekers, congressen die een week duren en dagelijks 800 deelnemers hebben. Maar we zijn ook de partij voor bijvoorbeeld een huwelijk, begrafenis, familiereünie of een high tea.”, vertelt Ridder. “Dat doen we voor iedere portemonnee. We maken bij wijze van spreken van een eenvoudige stamppot tot een luxe gerecht met kreeft. Maar altijd met goede én betaalbare producten.” Daarbij kan Ridder Catering + Events meer doen dan alleen de catering: het regelt evenementen van opbouw tot afwas. Men hoeft zich alleen nog maar druk te maken om de uitnodigingen.

Bovendien is het Bergschenhoekse bedrijf zeer flexibel. Dat komt onder meer doordat het zelf een zeer uitgebreide voorraad materialen heeft voor het organiseren van evenementen: van theelepeltje tot foodtruck en feesttenten in verschillende maten. Die materialen kunnen overigens ook los gehuurd worden. “Uw evenement is geheel verzorgd in goede handen!”

Nieuwsgierig naar sfeerbeelden? Ga naar www.riddercatering.nl of zoek op #riddercatering via social media!

www.riddercatering.nl
info@riddercatering.nl

010 – 5 210 230

V.l.n.r. Oskar, Izabella & Marnix Ridder
Izabella Ridder